1. Termékek»
  2. Parkvilágítás

A LED technológiával megoldott parkvilágítók kiválóan használhatók közterek, parkok, sétányok, kertek és parkolók megvilágítására. Formaviláguk megengedi, hogy modern vagy akár műemléki környezetben is alkalmazhatók legyenek. Parkvilágításra alkalmas termékeink a TRIANGLE, QUATRO, STAR és a VELUM.

STAR – A parkok sztárja

STAR

A STAR parkvilágító lámpatest kimondottan a STRIKE formavilág követője. Ez a közepes teljesítményű parkvilágító egyedi stílusával és egyszerű alakjával bármely környezetbe illeszkedik.

Bővebben...

TRIANGLE / QUATRO – Léleknyugtató

TRIANGLE / QUATRO

Közepes teljesítményű út és parkvilágítók, melyeket a STRIKE lámpák formavilága ihletett. Elnevezésüket a LED által kibocsátott fény különleges tulajdonságáról kapták.

Bővebben...

VELUM – Büszkeség

VELUM

Nagy szakértelemmel és odafigyeléssel kifejlesztett közepes teljesítményű parkvilágító, mely az egyedi designnak köszönhetően akár modern, akár műemléki környezetben is használható.

Bővebben...

SOLAR – A Föld védelmében

SOLAR

A Nap energiájával működő lámpatest „2 in 1” – ben elv alapján jött létre, így kétszeresen energiahatékony. A LED és a napelem együttműködéséből egy szenzációs megoldás született. Ez a SOLAR.

Bővebben...

Kérdése van?

Segítünk! Keressen minket bizalommal!