Mezei-Vill Kft.

A MEZEI-VILL. Kft. az ezredfordulón családi vállalkozásként indult. A hazai és a világgazdasági folyamatok által kínálkozó lehetőségekre illetve saját adottságaira épülő hosszú távú stratégia megvalósítása céljából alakult. A vállalat folyamatosan bővülő tevékenységei és erőforrásainak köszönhetően egyre nagyobbá vált a villamos iparban.

A cég már több évtizede végzi közép- és kisfeszültségű berendezések telepítését, energiaátviteli rendszerek, transzformátorállomások telepítését, települések közvilágításának korszerűsítését, valamint érintés-, tűz-, villámvédelmi, szabványossági, fénymérési felülvizsgálatát, villamosbiztonság technika telepítését, vezérlőszekrények gyártását, lakossági, közületi és ipari épületek villamossági és technikai beruházásainak kivitelezését. Másik szakterülete a professzionális világítástechnika tervezése és telepítése.

Az utóbbi években alapvetően a LED technológiájú közvilágítási lámpatestek fejlesztésére, gyártására koncentrál, mely tevékenység teljes körű szolgáltatást nyújt a megrendelők számára. A közvilágítás terén - az egyedi lámpatestek gyártásától, a kivitelezésen át a karbantartásig - komplex munkát végez.

cegunk 01Mezei-Vill. Kft. Gyárépület - Berettyóújfalu

Cégfilozófia

A MEZEI-VILL. társaság filozófiája fennállása óta az volt, hogy folyamatosan fejlődve hosszútávon fenntartható, elismert, megbízható és versenyképes, közreműködője legyen a hazai és a nemzetközi villamos és világítástechnika iparnak.

Cégbemutató

A Mezei-Vill Villamosipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2000-ben alakult meg Berettyóújfaluban, melynek elődje az ügyvezető és tulajdonos egyéni vállalkozása volt. Az ügyvezető a szakmai és az anyagi fejlődés érdekében 1987-ben elindította egyéni vállalkozói tevékenységét a villamos iparban. A kezdeti sikereket évről évre sikerült megismételni, így a folyamatosan bővülő megrendelések növekvő alkalmazotti létszámot igényeltek és árbevétel növekedést eredményeztek. Végül az egyéni vállalkozás ennek hatására Kft.-be lett tömörítve. A fejlődés a vevők körében is megmutatkozik, hiszen a kezdeti kisebb önkormányzati és lakossági vevőkör folyamatosan bővült. Kezdetben a térségen belül érkeztek megrendelések, majd megyei és hamarosan országos viszonylatban is ismertté vált a cég villamos ipari tevékenysége kapcsán.  A cég vevőkörét főként önkormányzatok, közületi megbízók és nagyvállalatok alkotják. Közülük kiemelkedők a tőkeerős, illetve a megrendelések volumenében nagyobb cégek, mint a Richter, TEVA, Alterra, RR Donelley, Shell, LukOil, Tesco. A cég több nagyvállalat, mint például EON, FAG, stabil szerződéses kivitelezője lett.

cegunk 02Mezei-Vill. Kft. Ügyfélszolgálat - Berettyóújfalu

A cég, villamos ipari szolgáltatások mellett közvilágítás korszerűsítésbe kezdett. A környező városok világítás korszerűsítését és karbantartását megnyerte. Miután világossá vált, hogy a hazai közvilágítási technológia idejétmúlt, magas szervizigényű és energiafelhasználás tekintetében drága és korszerűtlen. A társaság több tíz éves szakmai tapasztalat alapján döntött úgy, hogy új fejlesztésbe kezd. 2009—től kezdődően műszaki szakemberekkel, dizájnerekkel összefogva tervezni kezdett egy új korszerű, magas technológiával alátámasztott energia hatékony utcai világításra alkalmas lámpatestet.

A fejlesztés első szakasza 2011-ben zárult le, melynek eredményeképpen kifejlesztésre került a STRIKE lámpatest család. Magyar fejlesztés és magyar gyártás nagy szó. A lámpatestcsalád hamarosan megszerezte a legnagyobb minősítéseket. A termékfejlesztés során létrejött közvilágítási lámpák az Európa Uniós szabványoknak megfelelnek és jól vizsgáztak a TÜV legszigorúbb tesztjein is. A cég által kifejlesztett közvilágításra specializálódott lámpatestcsalád, így bárhol alkalmazható a Földön. A terméklista széles sprektumú, az egyszerű mellékutcai világítótesttől egészen az autópálya, sztráda világításáig mindent lefed. Az termékpalettán vannak még köz és magánterületek megvilágítására, illetve park, kiemelő és dekorációs megvilágításra alkalmas termékek is.

 cegunk 03STRIKE 2 - Közvilágítási lámpatest

A gyártásfejlesztés és a szükséges hatósági engedélyek beszerzését követően 2013.-ban elkészült a cég gyárcsarnoka. A piac dinamikus fejlődése magával hozta megrendelések növekedését is. Egyre nagyobb lett az érdeklődés az egyedi design-al rendelkező lámpatestek iránt. Mára a cég olyan fejlődésnek indult, hogy tevékenységét kiterjesztette a Közép-Kelet Európai piacra. A gyár folyamatosan üzemel, megrendelés állomány egyre nő. A cég jövőre vonatkozó elképzelései között van a kapacitások bővítése és termékszerkezet kiterjesztése több irányban.

Minőségirányítás

A vállalat fokozottan figyel minőségpolitikájára. A cég számára fontos, hogy partnerei műszaki problémáira, igényeire teljes körű megoldásokat nyújtson. Ügyfél centrikus és minőségorientált üzletpolitikáját az ISO 9001 minőségbiztosítás és ISO 14001 környezetirányítás, valamint BS OHSAS 18001 munkahelyi és egészségvédelem és biztonságirányítás megléte igazolja. A lámpatest családok minősítése TÜV akkreditált laborban megtörtént. A STRIKE lámpatest család és a gyártási folyamat az ENEC által minősített.

Jövőkép

A vállalat küldetése, hogy tevékenységével jobbá tegye a világot. Akár úgy, ha munkalehetőséget kínál, akár pedig úgy, hogy energiatakarékos, környezetkímélő termékek gyártásával kívánja a jövő generáció számára biztosítani a Földi életet. 

A vállalat egyik célja a villamos ipar területén az, hogy továbbra is stabil résztvevője legyen az ipari fogyasztók, nagyvállalatok és áramszolgáltatók fejlesztési programjának.

Összhangban a világ energiaforrás eltolódásával a megújuló energiák felé, a vezetés másik célkitűzése hosszútávon a világítástechnika ipar energia hatékony szektorában való aktív részvétel és szerepvállalás. A gyártásban alapvető cél a megrendelési állomány növelése, illetve a piacnyerés a LED világítás terén. Emellett fontos a termékkínálat jelenlétének növelése külföldön, majd ezáltal nemzetközivé válás.

A vállalat stratégiai célja a megbízható működéssel, minőségi munkával, kiváló szakértelemmel, egyedülálló technológiával versenyképesnek maradni a hazai és a külhoni piacokon.

mvl : „A fény forradalma, amiért érdemes élni és dolgozni.”

cegunk 04Hosszúpályi, Magyarország - STRIKE 4 Közvilágítási lámpatest

Kérdése van?

Segítünk! Keressen minket bizalommal!