MEZEI-VILL LIGHTING termékei

Köszönjük megtisztelő érdeklődését a Magyarországon fejlesztett és gyár­tott MEZEI-VILL LIGHTING márkanéven forgalmazott LED technológiával működő lámpatestcsaládjaink irányában.

MEZEI-VILL LIGHTING köz és közterület világítási, park, kiemelő és csarnokvilágítási lámpatestei a legkorszerűbb technológiát alkalmazva az elektro­mos energia leghatékonyabb felhasználásával látja el világítási feladatait maximális fényerővel és minimális karbantartásigénnyel.

Minden lámpatípus magyar fejlesztésű és gyártású elektronikus tápegy­séggel üzemel, amely a közvilágítási és közterületi hálózatokon előforduló igénybevételekre specializálódott. Az optikai rendszer a lehető leghatéko­nyabban irányítja a kibocsátott fényt a megvilágítandó területre. A lám­patest családok formatervezése egyedi a piacon. A kevesebb, néha több elven egy úgynevezett Minimal Designt alkalmazva, a lámpák a lehető legkülönbözőbb helyeken és környezetben alkalmazhatók. A hazai gyár­tású alumínium test és ház ellenáll az időjárás viszontagságainak és a köz­területeken előforduló mechanikai behatásoknak, kiemelkedően magas élettartamot biztosítva a lámpatesteknek.

Cégünk már több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a villamos ipar területén, a világítástechnikában, és a gyártási technológiák terén, melyet fennállásunk óta elvégzett munkáink bizonyítanak.

A MEZEI-VILL LIGHTING cégfilozófiája: a lehető legkisebb energia felvétel mellett a leghatékonyabb lámpatestek megalkotása magas minőségi és műszaki színvonalon. Legfőbb célunk a vevőink igényeinek teljes körű ki­elégítése és maximális elégedettségének elérése.

 

Fejlesztés

Fejlesztés

A cégünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos termékfejlesztésre. Fejlesztőcsapatunk a legmodernebb hő szimulációs, optikai és világítástechnikai tervezőszoftverek segítségével optimalizálja a terveket, amelyekből a prototípusok elkészülnek. A gyártásba kerülés előtt először laborkörülmények között, majd valós hálózati és időjárási környezetben teszteljük lámpatesteinket. Az így szerzett tapasztalatok alapján és az alkatrész beszállítók fejlesztőivel együttműködve készül el a végleges gyártási terv. Termékeink fejlesztésénél figyelembe vesszük a kivitelezők és az üzemeltetők igényeit az EU és a magyarországi vonatkozó szabványok betartása mellett.

Formatervezés

Formatervezés

A lámpatestek műszaki felépítése új utakat kívánt, így formatervezőink szakítottak a hagyományos közvilágítási lámpatestformákkal. A termékcsalád egyszerű letisztult vonalai bármilyen építészeti környezetben megállják a helyüket. Ezekbe a minimál formákba öltöztetett berendezések, egyedülállóak a piacon és hivalkodás nélkül látják el a feladatukat.

Gyártás

Gyártás

Lámpatesteinket saját tulajdonú magyarországi gyárunkban állítjuk elő, Berettyóújfaluban. Az alkatrészeket, alapanyagokat főként magyar beszállítóktól vásároljuk. 3500 m2 alapterületű üzemünkben a legkorszerűbb berendezéseken folyik a termelés. A gyártás és összeszerelés is itt történik. Jelenleg évi 160 000 db lámpatestet vagyunk képesek gyártani 1 műszakban való termelés esetén, de a megnőtt exportigény miatt kapacitásunkat a gyár bővítésével növeljük.

Kivitelezés

Kivitelezés

Nem csak tervezzük, fejlesztjük, gyártjuk a lámpatesteket, hanem komplett világításkorszerűsítést is vállalunk karbantartással együtt. Sok éves munkavégzés a közvilágítás területén elegendő volt ahhoz, hogy magas szakmai tapasztalatra tegyünk szert. Referenciáink árulkodnak róla, hogy kiváló munkát végezünk ezen a területen. A szereléshez a legkorszerűbb technikai eszközökkel rendelkezünk. Saját gyártású LED lámpatesteinkkel már számos horvát, román és magyar településen végeztük el, és jelenleg is vezényeljük a korszerűsítési munkálatokat.

Minőség-ellenőrzés

Minőség-ellenőrzés

A jó termék előállításához elengedhetetlen a megfelelő minőségellenőrzési és minőségbiztosítási rendszer. Ezért fokozottan figyelünk termékeink minőségére. Célunk a nulla hibaszázalék elérése ezért beszállítóinkat is folyamatosan ellenőrizzük és minden legyártott lámpatestünk tesztüzem után hagyhatja el a gyártósort. A lámpatesteink kiváló minősítéssel szerepeltek a TÜV és ENEC legszigorúbb tesztjein, így az Európa Unió és a Világ közvilágítási direktíváinak és szabványainak minden szempontból megfelelnek.

Vevőtámogatás

Vevőtámogatás

A vevői igények felmérését folyamatosan végezzük. A speciális kéréseket rugalmasan kezeljük, mert fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink elégedettek legyenek. Lámpatesteinkhez kidolgoztunk egy vevőtámogatási rendszert, amely tervezési, megtérülés számítási segédleteket biztosít.

Kérdése van?

Segítünk! Keressen minket bizalommal!