1. Termékek»
  2. Közvilágítás

MEZEI-VILL LIGHTING valódi forradalmat indított az energiahatékony közvilágítási rendszerek fejlesztése területén. Az általánosságban alkalmazott fényforrások és lámpatestek kiváltására indított első csapás a STRIKE!

A STRIKE termékcsalád bizonyítottan megfelel a LED közvilágítási lámpatestekkel szemben állított valamennyi EU harmonizált szabványossági követelményeknek. Közvilágítási lámpáink ezért lehetnek benne az áramszolgáltató által jóváhagyott engedélyes tervben.

Új fejlesztésünk a BARRACUDA szintén köz és közterület világító, amely kiváló képviselője a régi, klasszikus formavilágnak a közvilágításban.

STRIKE – Gyors, ügyes, takarékos

STRIKE 

A MEZEI-VILL LIGHTING elsőként megálmodott darabja a STRIKE. Napjaink legkorszerűbb technológiájával felszerelt és minőségi világítást nyújtó STRIKE, teljes mértékben közvilágításra kifejlesztett lámpatest, mely legfőbb célja az energia megtakarítás növelése, a fényszennyezés megakadályozása, jobb látási viszonyok elérése mellett. A STRIKE lámpatest család mindegyik tagja ENEC – az európai szabványoknak megfelelő – villamos tanúsítással rendelkezik.

Bővebben...

BARRACUDA – Győzelemre született

BARRACUDA

A Barracuda ugyanazzal a céllal született meg, mint a STRIKE, azzal a különbséggel, hogy a formatervezése eltérő az eddigi „minimal design”-t követő lámpatestcsaládokhoz képest. Ezt a lámpát a régi közvilágítók klasszikus formavilága ihlette.

Bővebben...

NEW BARRACUDA – Győzelemre született

NEW BARRACUDA

A New Barracuda ugyanazzal a céllal született meg, mint a régi Barracuda, azzal a különbséggel, hogy a formatervezése eltérő az eddigi stílushoz képest. A képviselt design bármilyen településnek lenyűgöző látványt ad a kitűnő közvilágítás mellett.

Bővebben...

FLY - A szabadság ereje

Napjaink legkorszerűbb technológiájával felszerelt és minőségi világítást nyújtó Fly lámpatest, teljes mértékben közvilágításra kifejlesztett lámpatest, mely legfőbb célja az energia megtakarítás növelése, a fényszennyezés megakadályozása, jobb látási viszonyok elérése mellett.

Bővebben...

Kérdése van?

Segítünk! Keressen minket bizalommal!