Közvilágítási lámpatestek gyártása

gyar

A vállalkozás fő tevékenysége, a 2013-ban átadott gyártóüzemben, a köz és közterület világítási LED berendezések gyártása. Jelenleg 8 típusú lámpatestcsalád gyártása folyik, de további fejlesztéseket tervezünk. Megbízhatóságukat tükrözi – a visszajelzések alapján – a nagy megelégedettségi ráta és a növekvő megrendelési állomány. Az új technológiának köszönhetően 40-70%-os energia megtakarítás érhető el, a korábbi közvilágításban használt lámpatestekhez képest.

A MEZEI-VILL LIGHTING filozófiája a lehető legkisebb energia felvétel mellett a leghatékonyabb lámpatestek megalkotása magas minőségi és műszaki színvonalon.

 

termekek

A termékek

A termékek rendelkeznek azokkal a minőségi engedélyekkel, amelyek lehetővé teszik a közvilágításban való alkalmazását. 2015- ben a STRIKE közvilágítási lámpatest család megkapta az ENEC minősítést. A fejlesztett technológia 40-70%-os energia megtakarítást produkál, ami 8-12 év megtérülési időt jelent. Ezen kívül a termékeknek számos előnye ismert a kevesebb energia felhasználás mellett. Általuk a fényszennyezés csökken, elenyésző a széndioxid termelésük és fényük bizonyítottan kellemesebb hatással van az emberi lélekre. Kimagasló műszaki technológiával rendelkeznek.

Alumínium öntvényházzal, UV stabilizált polikarbonát burával, hő elvezető festéssel, folyamatos nyomáskiegyenlítéssel, tükrök nélküli, lencsékkel irányított fénnyel rendelkeznek. Emellett speciális fejlesztések bizonyítják a lámpatestek egyedülállóságát. A lámpák nyomáskiegyenlítő szeleppel vannak ellátva. Intelligens távvezérléssel is felszerelhetők, amik segítenek a világítás ellenőrzésben és a karbantartásban. A lámpatestek maradéktalanul megfelelnek a vonatkozó EU direktívák követelményeinek. Akkreditált laboratóriumi tanúsítvánnyal és TÜV minősítéssel rendelkeznek.  Az Európa Uniós közvilágítási szabványoknak megfelelnek. 

A cég elkötelezettségét mutatja, hogy 2013-ban saját gyárépületet épített, ahol azóta is folyik a gyártás. Évente 160 000 db lámpatestet tudunk gyártani 1 műszakban, ami a megrendelések növelésével bővítésre szorul.

Magas fokú technológiai felszereltséggel és gyártóeszközökkel rendelkezik, melyek biztosítják a minőségi munkavégzést.

Mára a cég számos hazai és külföldi város világítás korszerűsítését végezte el saját gyártású és fejlesztésű LED lámpáival.

A cégünk vállalja városok közvilágításának teljes körű korszerűsítését a megtervezéstől, a gyártáson és a kivitelezésen át a karbantartásig. Nagy előny, hogy a cég saját fejlesztésű és gyártású lámpáiért 100 %-os felelősséget és 10 éves garanciát vállal.

 

Kérdése van?

Segítünk! Keressen minket bizalommal!