home mail sitemap
 
   
 
vissza

arrow Baumax
arrow Praktiker
arrow Debrecen Pláza
arrow Korona Panzió
arrow FAG
arrow Bocskai Társasház
arrow Silvania Impex Kft.
arrow VILEX Kft.
arrow TITÁSZ Rt.
arrow Kutas 95 Zrt.
arrow Morotva Liget
arrow Berettyóújfalu IPARI PARK

A vállalkozás létrejöttének körülményei.

A MEZEI-VILL. Villamosipari Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2000. augusztus 04.-én lett a cégbíróságon bejegyezve, rövidített neve Mezei-Vill. Kft. A cég vezetését az ügyvezető, Mezei József látja el, irányítja az alkalmazottakat, gyakorolja a döntéshozatali jogkörét, biztosítja a controllingot, a végrehajtás koordinálást. A cég fő tevékenysége a villanyszerelés. A vállalkozás telephelye: Berettyóújfalu, Puskin u. 12. szám alatt található.

Foglalkoztatottak száma, szakmai összetétele.


A Mezei-Vill Kft.-nél nem pusztán csak az egyenlő elbánás elvét követik, hanem határozott törekvés mutatkozik meg az esélyegyenlőség biztosítására. Így amellett, hogy nem tesznek különbséget az alkalmazottak/ megbízók politikai, kulturális, vallási, faji stb. hovatartozása szerint, hanem kifejezetten az "elégedett alkalmazott-magasabb teljesítmény" elvét követve törekszik az elégedettség fenntartására. A cég filozófiája szerint így belső motivációt ébreszt a jobb minőségre, magasabb teljesítményre, az igényes munkavégzésre. Ezen elvnek megfelelően az alkalmazottak időnként igénybe vehetik saját célra a vállalkozás eszközparkját, kiszolgálásukról igényesen kialakított szociális helyiségek gondoskodnak, az átlagbér a térségben kiemelkedőnek tekinthető.
Az alkalmazottak jelen létszáma: 35 fő (1 fő építésvezető, 17 fő villanyszerelő szakmunkás, 3 fő elektronikai műszerés szakmunkás, 5 fő segédmunkás, 4 fő irodai dolgozó, 1 fő informatikus, 2 fő lakatos, 2 fő darus) 3 fő állandó alvállalkozó villanyszerelő szakmunkás!
A cég nem csak ennyi embernek ad munkát, hanem ugyanennyi családnek nyújt biztos megélhetést, egzisztenciát. A szimpatikus, szerény cégvezető alkalmazottait egyenrangú munkatársnak tekinti. Mindezeknek köszönhetően a Mezei-Vill. Kft.-nél elégedett alkalmazottak dolgoznak, amit bizonyít a vállalkozásnál megfigyelhető alacsony fluktuáció. .

A vállalkozás pénzügyi helyzetének és üzleti tervének alakulása, a vállalkozás jövője, fejleszthetőségének lehetőségei.

A cég éves árbevételének döntő része, a villamosipari szolgáltatások nyújtásából és villamosipari termékek kereskedelméből származik.
A vállalkozás komplex szolgáltatások nyujtására törekszik, beleértve a tervezéssel kezdődő folyamatot, a helyszínre szállított és felszerelt, méréssel ellenőrzött rendszerekig. Fontos szempont számára, hogy partnerei műszaki problémáira, igényeire teljes körű megoldásokat kínáljon.. Ügyfélcentrikus és minőségorientált üzletpolitikáját az ISO 9001 minőségbiztosítás és ISO 14001 környezetirányítás megléte igazolja.

Az értékesítési piacok felvázolása, beszállítók (vevők, törzsvásárlók).


Cégünk széleskörű tapasztalata, műszaki felszereltsége, gazdasági stabilitása, kiépült kapcsolatai lehetőséget adnak arra, hogy a fejlesztéseket magas színvonalon valósítsa meg. A termelési tényezők, feltételek megválasztásánál kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az alkalmazásra kerülő termékek, műszaki berendezések, gépek a legjobb kvalitatív jellemzőkkel rendelkező márkák körébe tartozzanak.
A vállalkozás vevőkörét lakossági és közületi megbízók egyaránt alkotják. Közülük kiemelkedő a tőkeerős, illetve a megrendelések volumenében nagyobb cégek, intézmények (pl. áramszolgáltatók, önkormányzatok), melyekkel több éves üzleti kapcsolatok alakultak ki.

Üdvözlettel, Mezei Vill Kft.

 
villamos iparkabeltv
internetfutsal

Copyright© Mezei-Vill Kft. 2008 | Codeedesign